Digital24 – Norges nye teknologiportal

Digital24.no er en splitter ny nyhetsportal som handler om vår digitale verden.

Samfunnet vårt digitaliseres

I dag er vi tilknyttet teknologi 24 timer i døgnet, enten det er via internett, mobilen eller smartlysene på soverommet. Denne konstante tilkoblingen er inspirasjonen bak navnet Digital24.

Men den teknologiske utviklingen skjer i et heseblesende tempo. Vår visjon er å gjøre det enklere å henge med i teknologi-svingene, i et samfunn der det meste digitaliseres.

Vi skriver om teknologien som berører oss i hverdagen, enten det er internett, sosiale medier, mobiler, datamaskiner eller elbiler. I tillegg til ferske nyheter, finner du også tips og triks på våre nettsider.

Alt du trenger

I tillegg til våre egenproduserte artikler, håndplukker vi også artikler fra andre teknologi-nettsteder og serverer dem til deg. Med andre ord skal Digital24 være det eneste teknologi-nettstedet du trenger å besøke for å holde deg oppdatert.

Vi lenker videre til de respektive kildene, og eier ikke innholdet du finner på eksterne nettsider.

Nyttige tjenester

Teknologi er fantastisk når det fungerer. Dessverre opplever mange problemer med teknologi i hverdagen, enten det er en PC som ikke skrur seg på, en app som ikke fungerer som den skal, eller internett som ramler ut. Digital24 ønsker å hjelpe deg med disse problemene, enten ved å tilby artikler som viser deg potensielle løsninger, eller ved å gi deg en oversikt over steder der du kan finne svar på spørsmålene dine.

Innkjøringsfasen

Digital24.no ble opprettet i august 2021 og er designet av, Øyvind Skogmo Hansen. Øyvind har mange års erfaring fra teknologi-pressen, og har tidligere jobbet for NRK Viten, NTNU Gemini og ITavisen. I desember 2021 ble Digital24 kjøpt opp av Martin Ravndal som i dag drifter nettstedet.

Kontakt oss: martin(a)ravndalmedia.no

Du kan også sende inn spørsmål, eller tipse oss om innhold, via samme e-post-adresse.

Vi håper du finner spennende innhold her på Digital24.no. Velkommen skal du være!

Følg oss gjerne i sosiale medier også: