Slik bruker du Digital24

Takk for at du besøker Digital24 – det setter vi stor pris på.

Her vil vi forklare hvordan nettstedet er bygd opp og hvordan du bruker det.

En portal for digitale nyheter

Vår visjon er å tilby leserne den beste og mest oppdaterte portalen for nyheter som omhandler vår digitale verden.

For å kunne tilby dere dette, er vi avhengige av å inkludere innhold som er produsert av eksterne aktører. Vi skriver mye av innholdet vårt selv, men du vil også finne artikler som lenker til eksterne kilder. På denne måten kan du ha full oversikt over det viktigste som skjer i teknologiverdenen, fra ett enkelt nettsted.

Eksterne artikler

Hvis dette er første gang du besøker Digital24.no, kan dette kanskje være litt forvirrende at du plutselig blir sendt videre til et helt annet nettsted.

Men heldigvis har vi gjort det enkelt å se hvilke saker dette gjelder. Du kan identifisere artikler som lenker til eksterne nettsider, ved å se på kategori-merket over overskriften. Hvis kategorien ender på et «.no», er det en ekstern sak.

Du kan et par eksempler på dette nedenfor:

Sakene som er merket med en rød ring, lenker til eksterne nettsider, i dette tilfellet henholdsvis tek.no og dinside.no. Vi gjør oppmerksom på at når du klikker på en ekstern sak, blir den aktuelle artikkelen åpnet i en ny fane.

Saken med den gule ringen, er en intern artikkel som Digital24 har skrevet. Så lenge kategorien ikke refererer til en nettadresse, kan du være sikker på at artikkelen er skrevet av oss.

Når du blir sendt videre til et eksternt nettsted, håper vi at du kommer tilbake til oss etter at du har lest artikkelen. Sjansen er stor for at vi har flere artikler som du synes det interessant.

Vi håper du vil finne nytte i Digital24.

Har du innspill, eller tips? Ta kontakt med oss på martin@ravndalmedia.no